Lite nytt

Usch usch vad kallt det är ute! Man har då verkligen ingen lust att vara ute i den här kylan. Men idag trotsade jag kylan och det blev det en vända på stan och jag hittade lite nya favoriter :-)


Älskar verkligen de här skorna! ett riktigt fynd då ordinarie pris var 699 men de var halva reapriset så jag betalade ynka 105 kr. De ni! :) De är av märket Rocket Dog och Finns även att köpas på brandos.se men där är det original priset som gäller ;)


De här fick följa med från Ur och Penn där de hade halva priset på alla smycken.

Nu blir det lite tv innan det är dags att krypa isäng :)

Tjingeling!



Nu så...

Har varit lite dåligt med uppdatering men nu så...

Var ju å såg Avatar i 3D, helt klart värd pengarna. vilken upplevelse att se den i 3D dessutom :) Var den bäsat film jag sett på länge så har ni inte sett den tycker jag absolut ni ska gå å se den. Det är en riktig bio film. Vissa filmer kan man lika gärna vänta med att se på dvd men det här är inte en sån.

Filmen får @@@@@ av 5 möjliga, helt klart!

Igår hämtade jag ut mitt paket från bubbleroom. Me löööve! Blir att behålla allt förrutom en bustier (stavning?) som inte alls var som jag ville. Men jag vet inte om det är lönt att skicka tillbaka den eftersom frakten tillbaka gick på typ 50 kr och den kostade 99 kr.

Det som behölls var iaf detta






Den här åker nog tillbaka tror jag.


Paket?

Idag borde mitt paket från Bubbleroom dimpa ned i brevlådan :)... eller det kanske det inte gör. Måste säkert åka och hämta ut det. Aja hoppas på att det kommer idag iaf. Ikväll blir det bio! Jag hoppas verkligen filmen är bra. Eftersom det inte är min typ av film så har jag höga förväntningar ;P Har aldrig sett en film i 3D så det ska bli spännande.



Kanske kanske...

Kanske man skulle satsa på en snygg kavaj till sommaren? Hittade den här. Även denna kommer från Lindex. Vad tror ni, jacka i fuskskinn eller en kavaj? Hmm skulle nog vilja ha båda ;)
Lindex Shop Online - Kavaj
Bild lånad från Lindex Shop online


Besök på Lindex

Kunde inte hålla mig och invänta mitt paket från Lindex så jag åkte ned på stan idag för att testa jackan. Den var snygg det var den men den satt inte riktigt som jag ville. Skulle vilja att den var lite mer figursydd. Så jag får se får testa lite mer här hemma och bestämma då om jag ska behålla den eller inte :)

Fick iaf ett paket från Babykungen idag. Den här fina bodyn kommer sita så fint på lilla lilleman.


Bild lånad från babykungen.


Jag är käääär

Idag blev jag förälskad i den här jackan! den kommer fån Lindex och är just nu påväg hem till mig :) är dock lite osäker på om storleken kommer passa men man måste ju chansa ;) Hellre att den är lite stor än att den blir för tajt för jag vill kunna ha båda tunna och lite tjockare tröjor under. Den här skönheten blir din för 599 kr.

Lindex Shop Online - Jacka
Källa: Lindex Shop online


Nya favorit buriker!

De nya favorit butikern på nätet just nu är Nelly och Bubbleroom. Båda sidorna har fantastiska kläder som man blir helt kära i :) Shoppade lite från båda sidorna från rean. Allt från Nelly var hur bra som helst och jag väntar fortfarnde med spänning på vad paketet från bubbleroom har att bjuda på :)

Återkommer då paketet kommit i brevådan :)







Kika in själv vettja, finns fortfarande massa på reda och många härliga vårnyheter!


Sådär ja...

Nu var det klart :) Vad tycker ni om min nysa design? Är väl inte alltför duktig men ajg är nybörjare så jag är rätt nöjd :)

Ny design

Håller på att bygga om... ny design kommer senare ikväll :)


Dåligt dåligt!


Har haft noll blogglust de senaste månaderna, men nu är det ju nytt år så kanske att lusten kommer tillbaka :) 2010 känns som om tiden går alldeles för fort. Eller så är det kanske bara så att det är jag som inte riktigt hänger med ;) Hoppas ni alla haft en bra start på det nya året?




RSS 2.0